Велнес и Спа Центар „Леонида“


O нашем Велнес & Спа центру

У саставу нашег туристичког комплекса Етно села "Станишићи", поред етно музеја, ресторана, хотела, планинских кућица, свечаних салона, стадиона и спортских терена, налази се и новоизграђени, савремени и модерно опремљени Велнес & Спа центар "ЛЕОНИДА" на површини од 3.500 м².

Центар је пројектован пратећи досадашња архитектонска рјешења у Етно Селу "Станишићи", уклапајући се у комплетан амбијент села, а са хотелом "РАС" повезан је топлом везом. У Велнес & Спа центру "ЛЕОНИДА" налазе се затворени базен са сунчалиштем, био и финска сауна, парно купатило и турско купатило (хамам), тепидаријум, кнеипп, буре за расхлађивање, потезно ведро, фитнес центар, соларијум, као и фризерски и козметички салон.

Желимо да истакнемо и то да смо пажљиво бирали понуду третмана лица и тијела, масажа, велнес и спа ритуала, медицинских спа третмана лица и тијела како бисмо Ваш боравак у нашем етно селу претворили у незаборавно искуство.

Апаратурни третмани и третмани обликовања тијела

Наши третмани најсавременијим апаратима из области третмана тијела представљају синергију љепоте и здравља.

Прочитај детаљније

Масаже

Упознајте наш чаробни свијет масажа које ће задовољити свачији укус својим аромама, мирисним нотама, јединственим масажним техникама и концептима.

Прочитај детаљније

Третмани лица

Третмани лица луксузном француском козметиком Thailon прилагођени су минералном саставу коже, савршено подржавајући природну љепоту и свјежину коже.

Прочитај детаљније

Третмани тијела

Третмани тијела луксузном козметком Thalion, која је седам година узастопно свјетски бренд број 1 у креирању третмана за његу тијела, пружиће ужитак коме ћете се сигурно радо враћати.

Прочитај детаљнијеГалерија