Просидба као из бајке, Станко дојахао на коњу и запросио Милену

Фестивал дјечијег и омладинског фолклора у Етно Селу „Станишићи“
26/05/2017
Петар Божовић извео монодраму „Рече ми један чо’ек, ћераћемо се још“
02/06/2017

Романтична просидба се одиграла у понедјељак вече у Етно селу „Станишићи“. Милена Симанић рекла је „ДА“ Станку Митровићу, пред бројним пролазницима, на прослави апсолвентске вечери.

Млада студенткиња Педагошког факултета Милена из Бијељине с правом може рећи да је нашла свог принца.

У романтичној и бајковитој просидби, Станко Митровић, такође из Бијељине, је пред очима бројних одушевљених пролазника, њихових пријатеља, дојахао на коњу и затражио руку своје принцезе.


„Милена и ја смо у вези неких 20-так мјесеци. Она је те вечери дошла на прославу поводом завршетка факултета, а није имала појма да ћу је запросити. На идеју сам дошао пошто радим као инструктор јахања, а моја љубав према природи и коњима ме је навела да то урадим као што су наши преци витезови радили за своје принцезе. Милена је моја принцеза којој сам кришом спремио изненађење“, испричао је Станко Митровић, додајући да је она била затечена и јако изненађена, све јој је било нестварно, а приликом загрљаја је осјетио колико јој срце лупа.

Ову просидбу је планирао више од мјесец дана. Милени је рекао да ће доћи на прославу у Етно село, те је замолио да изађе испред ресторана и да га дочека. Није могла ни слутити шта ће се догодити послије. Станко је јашући на коњу пришао Милени, клекнуо пред њу, извадио вјеренички прстен, те је замолио да се уда за њега.

Милена је рекла „ДА“, а након што јој је дао прстен наставили су славље у ресторану, док ће јој ово вече засигурно остати за памћење.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *