На турниру „Стопама Саве Милошевића“ ове године 150 екипа

Завршен „Турнир пријатељства 2017“, Црвена звезда поново најбоља!
11/06/2017
У Етно селу “Станишићи” почео Сајам здравља /ФОТО/
27/10/2017

Овај турнир је почео прије десет година у Јоховцу, родном мјесту Саве Милошевића, гдје је он почео прве фудбалске кораке, а како је својим трајањем превазишао оквире локалног, данас је ово постао престижни медјународни турнир, гдје своје учешће екипе резервишу и годину дана раније.

Када се кренуло у ову причи о организовање турнира у част успјешне каријере Саве Милоешвића, ни највећи оптимисти нису могли претпоставити да ће турнур одсегнути овакве размјере

Стопама Саве Милошевића је турнир који је ове године окупио рекордних 150 екипа из свих земаља бивше Југославије, а ту су и екипе из Румуније, Мадјарске, Бугарске, Аустрије, Италије, и самим тим можемо рећи да је стекао реноме европског догадјаја. Млади фудбалери из клубова који су узели учешће на турниру су одушевљени условима, конкуренцијом и организацијом турнира.

Овакви турнири су мјесто гдје тренери могу сагледати прави квалитет младих фудбалера, упоредити их са неким другим, и наравно, основни циљ турнира је дружење и стварање такмичарског духа и овим младим играчима најважније споредне ствари на свијету.

Турнир је отворен у суботу, свечаним дефилеом у Спортском центу Етно села „Станишићи“ и трајао је пет дана, а малишани рођени од 2002. до 2008. године међусобно су одмјерили своје фудбалско знање и таленат, а важнији од резултата били су игра и дружење.

ВИШЕ ФОТОГРАФИЈА СА ТУРНИРА МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА НАШОЈ ЗВАНИЧНОЈ ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *