Лажна наградна игра у име „Етно Села Станишићи“ кружи интернетом

У „Станишићима“ као у Бечу: Глас из слушалица туристе води кроз атракције
04/06/2018
Дочек Нове 2019. године у ”Етно Селу Станишићи”
28/11/2018

Последњих неколико дана друштвеном мрежом Фејсбук кружи лажна наградна игра у име туристичког комплекса „ЕТНО СЕЛО СТАНИШИЋИ“.

Лажна Фејсбук страница, која се представља као овај туристички комплекс, у свом називу има неправилности, а то је „Etno Selo Stanišić 2018„.

“Ово није први пут да се сусрећемо са лажним профилима на друштвеној мрежи Фејсбук, који у наше име обмањују Фејсбук кориснике, обавјештавајући их да су срећни добитници поклон ваучера за ноћење у „Етно Селу Станишићи“. Евидентно је да ми нисмо организатори ове наградне игре, јер ни у којем случају не бисмо тражили личне податке, нити фотографије личне карте, с обзиром на то да је ово противно сваком закону. У поступку смо пријаве злоупотребе имена нашег бренда надлежним органима.

Официјелне Фејсбук странице нашег туристичког комплекса су ETNO SELO „STANIŠIĆI“Leonida Wellness & SPA и то су једине странице на којима се објављују информације о наградним играма које организујемо. Сва важна и званична обавјештења се уз Фејсбук странице објављују и на званичној интернет страници  www.etno-selo.com.

Ми се у потпуности ограђујемо од лажне наградне игре и молимо све Фејсбук кориснике којима у долазно сандуче пристигне порука обавјештења да су срећни добитници, да исте поруке одмах обришу и не достављају личне податке нити фотографије својих личних докумената. Такође, да лажну страницу отпрате (unlike) и пријаве Фејсбуку.

 

    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *