• ДОБРОДОШЛИ У НАЈВЕЋЕ ЕТНО СЕЛО НА БАЛКАНУ
  Етно село Станишићи
 • ДОБРОДОШЛИ У НОВУ ВИЗИЈУ ЛУКСУЗА
  Хотел Рас
 • УЖИВАЊЕ ИМА АДРЕСУ
  Хотел Пирг
 • РАЈ ЗА ДУШУ И ТИЈЕЛО
  Велнес & Спа центар Леонида
ДОБРОДОШЛИ У НАЈВЕЋЕ ЕТНО СЕЛО НА БАЛКАНУ

Етно село Станишићи

Овдје се одмарају очи и душа, човјек постаје племенитији, али и мудрији, слушајући цвркут птица, жуборење потока и рад воденица.

На трећем километру од Бијељине према Павловића мосту, у срцу семберске равнице, на површини од петнаест хектара, породица Станишић је изградила Етно Село Станишићи. Етно Село Станишићи је село са двадесетак аутентичних дрвених кућа, мљекаром, воденицом, ковачницом, амбаром за жито, старим кућама и великом гостинском кућом, који су пренијети из села у општини Вареш и села са планина Звијезде и Романије, из сусједних општина.

Борис Станишић
ИСТРАЖИТЕ КОМПЛЕКС

Етно села Станишићи

Етно село Станишићи - прави простор за породичне, пословне и туристичке посјете. Уживајте у јединственом амбијенту изграђеном у традиционалном стилу.

ЕТНО СЕЛО СТАНИШИЋИ

Садржаји комплекса

Хотели

У склопу етно села Станишићи налазе се два луксузна хотела. Хотел Пирг и Хотел Рас који располажу са капацитетом од 300 лежаја.

Ресторани

Уживајте у разноврсној понуди домаћих и међународних јела, пића и врхунских вина уз висок квалитет услуге у неком од наших 3 ресторана.

Велнес & Спа

Велнес и Спа центар Леонида је ексклузивни комплекс за рекреацију, релаксацију и свеобухватну ревитализацију вашег духа и тијела.

Бесплатан интернет

Велнес и Спа центар Леонида је ексклузивни комплекс за рекреацију, релаксацију и свеобухватну ревитализацију вашег духа и тијела.

Паркинг

Гостима етно села Станишићи је на располагању бесплатан паркинг, која су под сталним видео надзором.

Дрвене кућице

У склопу етно села налази се 19 аутентичних дрвених кућица које су својом унутрашњошћу прилагођене савременим потребама гостију.

ШТА ЈЕ НОВО?

Промотивне понуде