Завршен „Турнир пријатељства 2017“, Црвена звезда поново најбоља!

Петар Божовић извео монодраму „Рече ми један чо’ек, ћераћемо се још“
02/06/2017
На турниру „Стопама Саве Милошевића“ ове године 150 екипа
22/06/2017

Највећи и најпрестижнији турнир у региону и ове годину окупио је најбоље фудбалске клубове и спортисте из бивше Југославије, а у данашњем финалу и завршници „Турнира пријатељства 2017“ снеге су одмјериле екипе Црвене звезде и Осијека.

Црвена звезда је у финалу „Турнира пријатељства 2017“ побједила Осијек са 4:0 и тако још једном понијела назив најбољег тима у региону!

Звезда је уједно постала и једини тим који је два пута успио да освоји ово такмичење. Подсјетимо, црвено-бијели су били најбољи на „Турниру пријатељства 2015“, а ове године су поново успјели да додју до престижног пехара.

Када се све узме у обзир, мора се истаћи да је Црвена звезда потпуно заслужено освојила прво мјесто. Не само због убједљиве побједе у финалу против Осијека, него зато што је тим из Београда доминирао током цијелог турнира.

Купусовић МВП, награде за Крстовића и Будића

Додјељене су награде за најбоље појединце на „Турниру пријатељства 2017“.

Његош Купусовић из Црвене звезде је проглашен за најбољег играча турнира! Купусовић је постигао укупно 3 гола током такмичења, а био је стријелац за свој тим и у полуфиналу и у финалу.

Награда за најбољег голмана „Турнира пријатељства 2017“ припала је чувару мреже Црвене звезде Луки Крстовићу. Довољно је само истаћи да Крстовић није примио ниједан гол на цијелом турниру!

На крају, награда за најбољег стријелца отишла је у руке Луке Будића из Динама који је постигао 4 гола на „Турниру пријатељства 2017“.

Фотографије са „Турнира пријатељства 2017“ можете погледати на нашој званичној ФЕЈСБУК СТРАНИЦИ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *