Одржан Други регионални сајам вјенчања “Wedding weekend” Бијељина 2018. /ФОТО/

Бањалучка филхармонија одушевила бијељинску публику концертом у Етно селу „Станишићи“
02/11/2017
У „Станишићима“ као у Бечу: Глас из слушалица туристе води кроз атракције
04/06/2018

Други регионални сајам вјенчања “Wedding weekend” Бијељина 2018. одржан је 24. и 25. фебруара у Етно селу „Станишићи”. На сајму су учешће узели излагачи из БиХ и Србије, а организован је и округли сто о теми “Проблеми младих и одговор локалне заједнице. ”

На другом регионалном сајму вјенчања “Wedding weekend” Бијељина 2018. на једном мјесту понуђено је све што је младенцима потребно за организацију вјенчања из снова.

“Надам се да ће у ова два сајамска дана младенци пронаћи нешто за себе. Очекују их сајамски попусти као и наградна игра у којој је једна од награда путовање. На сајму ће бити представљено све што у данашњици представља посљедње слово моде из области вјенчања”, рекла је ПР сајма Сања Трифковић.

Подршку реализацији сајма дали су град Бијељина, општине Угљевик и Лопаре, Министарство трговине и туризма, Рудник и Термоелектрана Угљевик и Кућа здравља из Бијељине, а генерални медијски покровитељ је БН телевизија.

“Ово је предивна манифестација и све је урађено бајковито. Градска управа Бијељина са задовољством је подржала овај сајам”, рекла је Љубица Млађеновић из Управе града Бијељине.

Представници општине Угљевик навели су да је ово само један од облика пружања подршке младим људима, те да општинска управа помаже и младим спортистима, као и школарцима и студентима кроз стипендије.

Општина Лопаре има проблем са исељавањем младих и овај вид промоције вјенчања и брака свакако је истовремено и промоција правих вриједности, рекли су из општинске управе Лопара.

Са округлог стола о теми “Проблеми младих и одговор локалне заједнице” поручено је да је реалност у којој млади у БиХ живе тешка, али да оптимизам ипак постоји.

Ове године сајам је окупио преко 20 излагача. Првог дана сајма за све посјетиоце биће организована и ревија ексклузивних вјенчаница.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *